четвер, 15 березня 2018 р.

Літературний квест "У пошуках козацької шаблі"


Сьогодні на учнів 5 класу чекала  справжня пригода. Вони вирушили сторінками твору української письменниці Зірки Мензатюк «Таємниця козацької шаблі» у мандрівку найбільшими українськими замками


Виконуючи завдання капосного Антипка, школярі допомогли головній героїні твору (Наталочці) відшукати козацьку шаблю, яку з примхи чортика мали продати за кордон, а натомість козацька реліквія була б втрачена для України назавжди.

Сьогоднішня наша зустріч мала на меті довести, що ми - справжні українці, що ми знаємо літературу, мову, історію, культуру та традиції своєї землі. 



Хоч квест передбачав змагання команд: Синіх та Жовтих, проте у цій грі не було переможених, бо крок за кроком маленькі українці дійшли висновку, що справжня сила, як і сила героїв повісті - в ЄДНОСТІ.
Бо усі ми – УКРАЇНЦІ,  нас єднає Батьківщина, почуття любові до неї, поваги до її нелегкої, але героїчної історії. Непоборним є тільки той народ, який відчуває себе єдиним цілим! 



Немає значення, хто сьогодні набрав більше чи менше балів. Всі учасники сьогоднішнього літературного квесту стали переможцями, бо вони гідно боролися за перемогу. Вони - справжні козачата. 

Усі школярі отримали грамоти за активну участь у виховному заході від директора школи Нещерет Ольги Борисівни.


Немає коментарів:

Дописати коментар